Vegyes tanulás


Mi a vegyes nyelvtanulás?

 

 

A vegyes tanulás egy relatív új tanulási módszer. Egy olyan tanulási/tanítási rendszer, amely kombinálja a hagyományos osztálytermi oktatás előnyit és az e-tanulás (amit online vagy távtanulásnak is hívnak) szórakoztatóságát és rugalmasságát, hogy olyan kurzusokat hozzon létre, amelyek elérhetőek és motiválóak a ma felnőtt diákjai számára is.

A tanteremben ill. online töltött órák száma nagyban változhat annak függvényében, hogy a kurzus, a kurzust fejlesztő intézmény és a tanulmányok mit ítélnek a legjobb kombinációnak.

Nem igazságos az a felvetés, hogy az online vagy a vegyes kurzus csökkenti azon órák számát, amelyekben az oktatónak dolgoznia kell. 

TOOL Vegyes tanulási kurzusok 


A vegyes tanulási módszerű kurzusok, amelyeket itt fejlesztenek, magukba foglalnak számos innovatív jellegzetességet, többek között az oktatók képességét arra, hogy korrekt online munkát végezzenek. A tanároknak a diákokkal ill. a diákoknak az egymással való online kommunikációja lehetővé teszi a csoportmunkát, a házi feladat megbeszélését ill. a közösségépítést.


Ráadásul a kurzusfejlesztő eszközök igen kiterjedtek és lehetővé teszik a tanfolyamfejlesztők számára, hogy bevonjanak dinamikus újszerű elemeket is. Például a reggeli hírek egy eseménye része lehet a kurzusnak. Ez növeli a kurzus észlelési értékét és a közvetlenségét, amely a motiváció növekedéséhez vezet.

A projektkoordinátorok, a CNAI, több mint 3 év tapasztalattal bírnak ezen a területen és ezt a módszert alkalmazva drámai növekedést értek el a hatékonyságukban.

 

 

Copyright notice

 

Terms & Conditions