Coordinating Institution


EuroEd Alapítvány, Iasi, RomániaAktivitásuk elsősorban az oktatásra – oktatás-orientált projektekre, az élethossziglan tartó tanulásra, a közösségi integrációra, ill. a helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi oktatási együttműködésre – fókuszál.Az EuroEd 9 Európai Uniós projektben szerzett tapasztalatot, beleértve a legnagyobbakat és a legsikeresebbeket is.

Alapító tagjai a QUEST-nek és társult tagjai az EAQUALS-nak. A projekt koordinátora Dr. Steffan Colibaba.EuroEd Alapítvány

 

 

Partnerek


International House, Tallinn, ÉsztországAz International House Tallinn egy több mint 12 éve működő nyelviskola. Nyelvtanfolyamok lebonyolításával, nyelvtanárok számára ajánlott tréningek szervezésével ill. fordítási szolgáltatásokkal foglalkoznak. Az iskola Észtország nagy nyelvtanulási és nyelvoktatási központjaként jött létre.

Az International House Tallinn tagja az International House Global Organization-nek és eddig legalább 7 európai projektben vett részt.

International House, Tallinn

 

 

 

University of Ljubljana, A szlovén mint idegen nyelv központja, Szlovénia


A szlovén mint idegen nyelv központja a Ljubljanai Egyetem Bölcsészettudományi Karának Szlovén Tanulmányok Tanszékén azon fáradozik, hogy nemzetközi szinten is  széleskörűen megismertesse a szlovén nyelvet, irodalmat és kulturát. A központ 10 alkalmazottat foglalkoztat.

Nagy tapasztalatokkal rendelkeznek a helyi, regionális, nemzeti és nemzeteken átívelő (Socrates és mások) programokkal való együttműködésben, mind tartalmi, mind pedig szervezési tekintetben.A szlovén mint idegen nyelv központja

 

 

 

CNAI - Centro Navarro de Autoaprendizaje de IdiomasA CNAI egy a navarrai spanyol kormány által támogatott speciális központ, amely rugalmas vegyes oktatási programokat valósít meg. A programok a meglévő oktatási rendszerek és az élethossziglan tartó tanulás fejlesztését és fontosságának hangsúlyozását célozzák meg. 

 

 

A CNAI rugalmas megközelítése lehetővé teszi az oktatás többszintűségének beágyazódását, ugyanakkor a helyi köztisztviselőket az európai nyelvek tanulására motiválja. Minden kurzus arra törekszik, hogy a diákok önállóságát kifejlessze, és ezen a területen az alsó árkategóriás vegyes tanulási módszerek elismert szakértőiként vannak számon tartva.CNAI

 

 

 

Karel de Grote-Hogeschool, Antwerp, BelgiumA Karel de Grote-Hogeschool, Antwerp a felsőoktatás egy olyan intézménye, amely tanulási programok (felsőoktatási és posztgraduális) széles skáláját kínálja, beleértve a szakmai és akadémiai főiskolai és egyetemi fokozatokat. Hat tanszék működik itt mintegy 7777 diákkal. Az intézmény a Belgiumban beszélt három hivatalos nyelvet -  amelyek a helyi és külföldi diákok szakmai jövője szempontjából is nagyon fontosak -  is szem előtt tartja oktatásában.

Az iskola kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik európai és más projektek terén.

Karel de Grote-Hogeschool

 

 

 

International House, World Organisation


 

International House World Organisation (IHWO Ltd) egy 1953-ban alapított brit vállalat, amely nemzetközi nyelviskolák szövetségének központja. Ezek az iskolák mindannyian „International House” néven működnek. Jelenleg mintegy 130 ilyen iskola létezik a világ 48 országában, köztük az EU szinte mindegyikében.

Az IHWO központja csupán 9 főállású munkatársat alkalmaz, de a szövetség világszerte mintegy 4000 embernek ad munkát.


Az International House számos kooperációban vett részt, közöttük az európai programok szinte mindegyikében.International House, World Organisation

 

 

 

Európai Kulturális Kapcsolatok


2004-ben Athénban alapították azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy európai platformot az oktatás és kultúra területén megvalósítandó akciók számára. A vállalat több mint 15 év tapasztalatát összegzi ezen a téren – többnyelvű szakértőinek széleskörű európai kapcsolatrendszerén keresztül. Szoros kapcsolatot ápolnak az európai intézményekkel, lobby csoportokkal, NGO-kkal, kapcsolati hálókkal és alapítványokkal ill. a tudományos élet szereplőivel.  


Az Europai Kulturális Kapcsolatok sikeresen koordinált és vett részt partnerként számos sikeres európai projektben.Európai Kulturális Kapcsolatok

 

 

 

International House Language School, MagyarországAz International House Language School, Magyarország nyelvtanítással és tanárképzéssel foglalkozik.


49 alkalmazottjával egyike Magyarország legnagyobb nyelviskoláinak. Az iskola a magyarnyelvű tanárképzés akkreditált intézménye.

Nagy tapasztalatokkal rendelkeznek a helyi, regionális, nemzeti és nemzeteken átívelő (Socrates és mások) programokkal való együttműködésben, mind tartalmi, mind pedig szervezési tekintetben.International House Language School, Magyarország

 

 

 

Máltai EgyetemA Máltai Egyetem mintegy 9000 diákjával - melyek közül 700 külföldi - Málta legnagyobb oktatási intézménye. 507 főállású és 304 részmunkaidős munkatársat alkalmaznak.

Az egyetem jelentős tapasztalatokkal rendelkezik európai projektek pl. számos Lingua projekt terén.

 

 

 

 

Máltai Egyetem

 

 

 

 

 

Gyermekhonlap Projekt Ltd. UK 

A Gyermekhonlap projekt egy weboldalak készítésében, kommunikációban és a terjesztés terén járatos program, amely azt hivatott biztosítani, hogy az európai nyelvi szakemberek tudomást szerezzenek a projektről és eredményeiről.


A Gyermekhonlap 6 különböző, de hasonló felelősséggel rendelkező projekt része és ugyancsak vitaindítóként működik ezen a területen.


A Gyermekhonlap csapata fenntart egy ingyenes és globális oldalt (www.kindersite.org), amelyet “Az angol bemutatása első és második nyelvként” céljából 148 ország 13600 iskolájában használnak.Kindersite Project

 

 

 

 

Copyright notice

 

Terms & Conditions