Metodologie


Cele cinci cursuri de limbă (Olandeză, estonă, maghiară, malteză, slovenă) sunt create de specialişti cu în domeniul lingvistic cu abilităţi în:

  • Elaborarea de cursuri de limbi  şi de alte materiale de învăţare

  • Tehnologie şi platforme de învăţare online
  • Învăţarea mixtă

Fiecare din cele cinci limbi include un specialist din ţara respectivă, Ţările de Jos, Estonia,  Ungaria, Malta, Slovenia. Cunoştinţele acestora includ înţelegerea modalităţilor de predare a limbii materne

Proiectul vizează crearea de ghiduri pentru cursanţi şi profesori, modele şi instrumente comune pentru fiecare curs, ceea ce contribuie la coerenţa celor cinci cursuri. Experţii în învăţarea mixtă vor oferi consultanţă şi sprijin pe durata elaborării tuturor materialelor.

Autorii materialelor vor căuta să atragă colaborări de tip voluntariat cu diverse instituţii şi experţi. Fiecare unitate de curs va fi testată, la procesul de pilotare putând contribui şi partenerii voluntari. Mai mult.

Cursurile, deja disponibile sau în curs de elaborare, vor fi pilotate în instituţiile de care aparţin experţii respectivi şi în cadrul unor instituţii dispuse să participle ca voluntari în faza de pilotare.


În final, cele cinci cursuri prin metoda învăţării mixte vor fi disponibile prin acest

website.
Copyright notice

Terms & Conditions